Tutustu Kiljavan Sairaalan
toimintaan esitteestämme.


 Hae sivuilta
 

 
VUODEOSASTOKUNTOUTUS

Kiljavan Sairaalan kuntoutusosastot:
 
Kuntoutusosasto 3 Tammisto (3. krs), Neurologinen osasto
Kuntoutusosasto 4 Toukola (4. krs), Tuki- ja liikuntaelinsairauksien osasto
 
Kiljavan Sairaalassa järjestetään sairastumisen, vammautumisen tai leikkauksen jälkeistä vuodeosastokuntoutusta. Kuntoutujat tulevat Kiljavalle Hyvinkään sairaalasta, alueen terveyskeskuksista, HUS-sairaaloista ja kotoa.
 
Kuntoutukseen pääsee terveyskeskuksen tai sairaalan lähetteellä.
 
Kuntoutuksen ensisijainen tavoite on kuntouttaa potilaat selviytymään kotona tai kodinomaisissa olosuhteissa.
 
Kuntoutus parantaa kuntoutujan toimintakykyä, vähentää kipua ja kohentaa mielialaa. Kuntoutus toteutetaan yksilöllisesti ja se perustuu henkilökohtaiseen hoito- ja kuntoutussuunnitelmaan. Toiminta sisältää yksilö- ja ryhmäharjoitteita.
 
Sairaalalla on kattava ja pätevä erikoislääkäri-, kuntoutus-, erityistyöntekijä- ja hoitohenkilökunta. Kiljavan Sairaalan nykyaikaiset hoito- ja terapiatilat on suunniteltu käyttäjien ehdoilla ja allasosasto sopii monipuoliseen aktiiviseen kuntoutukseen.
 

Asiakkaiden palautteita vuodelta 2019:

"Olen erittäin tyytyväinen saamaani hoitojaksoon, joka jatkuu vielä kotikuntoutuksena."

"Olen saanut erittäin ammattitaitoista ja ystävällistä hoitoa. Hoitajat ovat olleet todella osaavia ja ystävällisiä. Olen kokenut olevani tärkeä potilaana ja tarpeeni on huomioitu hyvin."
 
"Kiljavan kuntoutus on kiitettävää. Kävelen ilman apuvälineitä täältä pois. Huoneet siistejä. Henkilökunta osaavaa ja ystävällistä."
 
"Kiitos, 2 viikkoa meni nopeasti ja tehokkaasti, kuntosali, vesijumppaa ja fysioterapiaa, unohtamatta ”kädentaitoa” seitsemännessä kerroksessa."
 
"Kuntoutuksen ohjaus on ollut asiantuntevaa ja tehokasta. Henkilökunta avuliasta ja ystävällistä. Ikäni huomioiden tulos on hyvä ja pystyn selviytymään kotona."
 
"Tulin tänne hyvin varauksella. Lähden täältä hyvillä mielin. Olen saanut niin hyvät eväät, joiden avulla olen saanut itseni ”kuntoon”, tätä kuntoilua tulen jatkamaan. Innostuin kuntosaliharjoitteluun. Osastollanne on todella hyvä henki. Iso kiitos teille."
 
"Ensikertalaisena minulla oli epäilykseni, kun en tiennyt mitä kuntoutus oikeastaan on. Nyt kahden viikon jälkeen olen erittäin tyytyväinen, että sain tämän mahdollisuuden. Henkilökunta on erittäin osaavaa ja ystävällistä. Kiitos heille."
 
"Olen iloisesti yllättynyt, kuinka intensiivinen kuntoutusjakso on ollut. Oma olo on huimasti mennyt eteenpäin ja kiitos siitä kuuluu koko henkilökunnalle."
 
"Olen saanut hyviä ohjeita kotiin viemiseksi. Niistä on apua kotona."
 
"Erittäin ammattitaitoista ja monipuolista kuntoutusta. Koko henkilökunta on todella asiakaslähtöinen ja ystävällinen." 

 
 
Päivitetty 14.2.2020
 
 
 

Kiljavan Sairaala, Kiljavantie 539 A, 05250 Kiljava, puh. 020 6110 400, info(ät)kiljavansairaala.fi