Tutustu Kiljavan Sairaalan
toimintaan esitteestämme.


 Hae sivuilta
 

 
ASIAKASPALAUTTEET

Kiljavan Sairaalan asiakastyytyväisyyttä ja palvelun laatua seurataan säännöllisesti asiakaspalautteiden avulla. Jatkuvaa asiakaspalautetta kerätään kaikilta kuntoutujilta. Jokainen kuntoutuja saa kuntoutusjaksonsa päätyttyä Kiljavan Sairaalan asiakaspalautelomakkeen, johon voi kirjoittaa vapaamuotoisesti kommenttinsa, palautteensa hoidosta ja kuntoutuksesta sekä mahdolliset kehittämistoiveet. Palautteiden yhteenveto käsitellään viikoittain osastokokouksissa sekä kuukausittain sairaalan johtoryhmässä ja hallituksen kokouksessa.
Suoria lainauksia vuoden 2015 asiakaspalautteista:
"Kiitoksia erittäin hyvästä ja ammattitaitoisesta hoidosta. Kuntoutus oli tehokasta ja ystävällistä. Hoitajat sekä fysioterapeutit hoitivat loistavasti kuunnellen potilasta ja tarpeita. Kiitos kaikesta, alkuun en osannut kävellä, mutta lähdin kävellen pois ja se on teidän ansiota."
"Kiitos erinomaisesta hoidosta, välittömästä ilmapiiristä, iloisesta ja välittävästä hoitohenkilökunnasta. Lämmin kiitos teille kaikille."
Kerran vuodessa tehdään lisäksi suurempi asiakastyytyväisyyskysely ulkopuolisen tahon toimesta. Keväällä 2015 asiakastutkimuksen teki Tutkimustoimisto Kuulas Helsinki. Tutkimuksen perusteella kuntoutujat antoivat sairaalan toiminnalle kokonaisarvosanaksi 4,7 asteikoilla 1-5. Erityisesti hoidon ja kuntoutuksen sisältöön oltiin tyytyväisiä.
 
Laatusertifikaatti Kiljavan Sairaalan palveluntuottajalla
Toiminnan laatua arvioidaan vuosittain sisäisen ja ulkoisen auditointien avulla. Bureau Veritas myönsi Kiljavan Sairaalan palveluntuottajalle Attendolle ISO 9001:2008 standardin mukaisen kolmivuotisen laatusertifikaatin vuoden 2014 alussa, joka on jatkoa jo 2011 myönnetylle sertifikaatille. Laatusertifikaatti sisältää organisaation johtamisjärjestelmän, intensiivisen kuntoutuksen ja vuodeosastohoidon tuottamisen yhteistyökumppanien tarpeiden mukaisesti sekä Valtiokonttorin kilpailuttaman Kiljavan Sairaalan veteraanikuntoutuksen.
 
Päivitetty: 24.6.2015
 
 
 

Kiljavan Sairaala, Kiljavantie 539 A, 05250 Kiljava, puh. 020 6110 400, info(ät)kiljavansairaala.fi